Modernt med New Era kepsar

Du som vill satsa på en snygg och modern keps, du kan med fördel välja en New Era keps. Det är ett märke som har funnits med i många år! The New Era Company startades nämligen redan under 1920-talet. Det som de bland annat satsat stort på, är kepsar för olika idrottslag. De är till exempel officiella leverantörer av kepsar för Major League Baseball och det sedan 1993. Det finns även kepsar för New York Yankees, Chicago Bulls och LA Dodgers.

Det finns idag grymt många olika modeller av New Era kepsar. En av deras första modeller är 59fifty New Era keps, som skapades för att fans skulle kunna ha samma keps som sina spelare. Utöver dessa modeller finns även varianter som 39thirty och New Era 9fifty. En annan modell är 9forty.

Hitta rätt keps för dig

Om du vill satsa på att köpa en snygg keps, så finns det många olika modeller och märken av kepsar att hitta hos MyHat. De har inte bara New Era kepsar, utan även andra märken. Sedan har de också ett bra utbud av mössor och hattar. Att ha något snyggt på huvudet är inte fel och det är modernt med keps! Det är något du kan ha på dig året om. Dels för att ha som en snygg accessoar, dels för att det är praktiskt. Med en bra keps kan du skydda dina ögon mot solen så väl som dölja en riktigt dålig hårdag.

Om det är just New Era keps som du fallit för, så har du många olika modeller. De finns i många färger och variationer. Det finns snapbacks, flexfit och mycket mer.

Vad föredrar du att ha på ditt huvud?

Att ha en mössa eller keps är något de allra flesta idag vill ha. Vad föredrar du? Oavsett om det är mössa eller keps, så hittar du det hos MyHat.