Välj rätt slags flyttfirma i Luleå

Vare sig man flyttar till ett nytt hem, eller om företaget ska flytta till nya lokaler, är det viktigt att flytten går så säkert och så smidigt till som möjligt. I dessa fall rekommenderas det att anställa en flyttfirma.

Ska du flytta till eller inom Luleå? Här har vi några tips till dig! Läs vidare.

Tjänster från flyttfirman

Det finns väldigt många flyttfirmor på marknaden. För att veta vilken flyttfirma som lämpar sig bäst för ens egna behov är det bra att höra sig för vilka tjänster som erbjuds. Denna flyttfirma i Luleå är ett utmärkt alternativ för dem som letar efter ett omfattande paket av utmärkta tjänster inför en flytt i Luleå-området.

 • Den mest grundläggande tjänsten som erbjuds är transportering av flyttlasset till den nya adressen.
 • De erbjuder även emballage för en säker packning.
 • En grundlig flyttstädning av den gamla bostaden kan även skötas av denna firma.
 • Magasinering av möbler och lådor efter flytten kan också ordnas vid behov.

Kostnader

Att flytta är aldrig gratis, men lyckligtvis finns det flyttfirmor som erbjuder tjänster till överkomliga priser. Bland annat den ovan nämnda flyttfirman är till all lycka en av dem som erbjuder omfattande tjänster till prisvärda kostnader.

 • Att flytta är något man inte gör varje dag, så det lönar sig att betala lite extra för att flytten ska gå så bra till som möjligt. Många betalar hellre några kronor extra för ett utmärkt arbete än att man fixar det själv på ett halvbra sätt.
 • Man behöver heller inte bli skrämd över eventuella höga priser, eftersom man kan få en skattereduktion av en del av arbetet som utförs av flyttfirman. Där är det även viktigt att man ser till att anställa en seriös firma som inte tar betalt svart, eftersom man då högst antagligen inte har rätt till avdragen.

Hör dig för

Om man inte har erfarenhet av att flytta i området kan det vara svårt att veta vart man ska rikta sig för att få hjälp med flytten. Då är det smart att utnyttja kontakterna man har för att komma fram till vad man bör göra.

 • Fråga vännerna om de känner någon som har erfarenhet av flytt och flytthjälp.
 • Genom att prata öppet om den kommande flytten på sociala medier, kontoret eller gymmet, kan det öppna många dörrar som får flyttipsen att bara strömma in.

Läs alla omdömen

Även på egen hand kan man hitta flytthjälp genom att googla sig fram. Vilken tur att vi lever i en digitaliserad värld där allt är lättillgängligt dygnet runt utan att man behöver ringa runt till olika nummer i telefonkatalogen under kontorstid.

 • Många kunder lämnar öppen feedback gällande flyttfirman online, vilket är till stor nytta för eventuella framtida kunder.
 • Om man har någon speciell önskan, exempelvis flytt av piano, elektronisk utrustning eller någon annan specifik möbel som kräver extra omsorg, kan det vara värt att kolla upp vad tidigare kunder har att säga om just den tjänsten.
 • Genom att kolla upp tidigare kunders omdömen samt höra vad folk i ens omgivning tycker kan man lätt komma fram till vilken flytthjälp som passar en bäst.