Uppdatera köket för en billig penning

Har du tröttnat på ditt nuvarande kök? Känns en hel köksrenovering alldeles för dyrt och omständigt? Det finns flera olika saker att göra för att få en ny fräsch look utan att ruinera dig själv!

Måla om väggarna

Du kan enkelt måla om väggarna i köket för en billig penning. Om du har ett vitt lite tråkigt kök, välj då en färg som sticker ut för ett effektfullt resultat.

Måla om köksluckor och lådfronter

Tänk på vilket material du har att jobba med. Det är enklare att måla om trä än laminat då laminat kan lämna bubblor på ytan.

Lys upp med ny belysning

Belysning kan göra stor skillnad i ett kök. Se till att få med stark belysning för när du lagar mat och behöver se bra samt mysbelysning för sena middagar på tu man hand.

Byt ut handtag

Skapa personlighet med nya kökshandtag. En sån liten detalj kan göra stor skillnad. Det enklaste är att välja handtag i samma storlek så du slipper fula hål i lådor och skåp.

Skapa en kryddhylla

Byt ut dina gamla torra kryddor mot en fräsch kryddhylla med gröna växter. Det livar upp och ser vackert ut samtidigt som det ger mer smak i maten.

Klistermärken till kaklet

Det finns massor av alternativ för klistermärken som passar för kökskakel. Ett väldigt billigt sätt att skapa en helt ny atmosfär i köket.

Nya textilier

Kökshanddukar och ugnshandskar hänger oftast framme för alla att se. Investera i snygga textilier för att ge köket ett lyft.

Hitta ett tema

Sist men inte minst är det ett bra tips att höja helhetsintrycket genom att välja ett tema i köket. Det är oftast de små sakerna som gör den stora skillnaden såsom diskborste, trasor och diskmedelspump. Underskatta inte detta – små saker gör en enorm skillnad.

Ett bra sätt att hitta ett tema är att faktiskt ta en titt i andra kök och se vilket tema de har. Genom att kopiera någon annan sparar du tid och ofta kostnader också då du kan fråga personen om tips och råd. Varför uppfinna hjulet på nytt?

3 tips på giveaways på nästa mässa!

Brukar du vara hon eller han som är ansvarig för inköp av giveaways till mässor? Grattis, då har du ett roligt uppdrag som också kan generera stora vinster för ditt företaget på sikt.

Men det finns en del saker att passa sig för. Alla har vi någon gång fått en present eller giveaway på en mässa som hamnar i papperskorgen fortare än ögat. Hamna därför inte i fällan och ge bort saker som folk inte behöver – tänk till istället och ge bort bra och framförallt användbara giveaways!

Här kommer tre tips på bra giveaways att ge bort på nästa mässa: muggar med tryck, usb-minnen med tryck och tygkassar med tryck! Läs vidare för att ta reda på varför:

Muggar med tryck – något folk använder dagligen

Det finns många olika sorters muggar som du kan ha tryckt på. Vissa passar bättre än andra vid speciella tillfällen. Det finns muggar med tryck i alla möjliga färger, typsnitt och material – plastmuggar, keramikmuggar, metallmuggar och termosmuggar.

Perfekt som present

Många köper muggar med tryck för att ge bort till någon i present. Det är en perfekt present till någon man tycker om, och man kan få muggarna med vilket tryck som hels och i valfri färg!

Muggar är både personliga och snygga! Passar perfekt till mamma, pappa, bästa vännen, chefen och kollegan. Eller varför inte en till dig själv när du sitter i fikarummet? Om en giveaway på mässan blir till en present till en familjemedlem är det en stor framgång!

Muggar med tryck kan användas till nästan vad som helst. Oavsett om det är en gåva eller om syftet är att göra reklam och presentera ditt företag, nätverk eller event så är det en perfekt produkt.

Fångar garanterat mottagarens uppmärksamhet

Att ge bort en mugg med tryck är ett säkert sätt att få mottagarens uppmärksamhet. Det är en produkt som både är snygg och som garanterat kommer komma till användning.

Därför är det en väldigt bra reklam produkt att ge bort på t.ex. Mässor och evenemang. Det är ju även hur kul som helst att kunna ge bort en mugg eller två på kundbesök eller möten.

USB-minnen kommer alltid till användning

Usb-minnen är en produkt som alltid kommer till användning. En liten men smart pryl som folk behöver fallsträcka årsset yrke. Det är också en produkt som är lätt att att trycka en företagslogga eller en text på.

Du kan också ladda sticka med information om företaget eller bra erbjudande en. Då blir det extra roligt för mottagaren att trycka in usb-stickan i datorn.

Tygkassar syns ute på stan

Ett sista tips är tygkassar. Tygkassar är inne – vem vill använda sig av miljöfarliga plastkassar som är dyra och inte alls särskilt hållbara?

Lägg tid, pengar och energi på att köpa in tygkassar av kvalitet. Det kommer garanterat leda till att mottagaren använder den vid varje besök i mataffären.

Din företagslogga kommer att synas ute på stan och du får ovärderlig marknadsföring.

Slutligen – tänk till och fundera på vad folk verkligen behöver

Slutligen – fundera på vad folk verkligen behöver. En giveaway ska komma till användning och inte slängas i papperskorgen eller ligga hemma i någon byrålåda. Då försvinner ju hela idén med giveaways som ska fungera som marknadsföring.

Gör därför er research innan mässan. Vilka är era kunder ? Vad uppskattar de? Vad skulle du själv uppskatta att få som giveaway? Genom att svara på dessa frågor kan du få en bra bild om vad som funkar och vad som inte funkar.

Lika viktigt är det att analysera efter mässan om er giveaway har varit framgångsrik eller inte. Skriv ner och anteckna resultatet för att hitta en bättre eller ännu mer framgångsrik giveaway nästa år!

SUP board i svensk natur

Det finns inget som Sverige om sommaren, när temperaturen är varm och man återigen har möjligheten att SUP surfa, bada och fiska i de många vackra sjöarna runt om i landet. Träden är gröna och vädret tillåter återigen att man kan gå ut i shorts och plocka björnbär medan fåglarna kvittrar. Sommarväder, varma sjöar, och lekande barn kallar också på Stand Up Paddle surfing, skärgården och sena sommarkvällar. 

Sveriges många sjöar

Om du befinner dig den sydliga delen av Sverige eller den nordliga delen av landet, så kan du vara säker på en sak. Du är omgiven av en fantastisk och inspirerande natur. Även om man kanske ibland kan känna att man känner sitt land, kan man bli överraskad av hur många vackra och trevliga platser som finns när man ger sig ut på äventyr. Här är något för varje smak. Om man tycker om natur, träd, buskar och sjöar kan man få timmar att gå genom att Stand Up Paddle surfa i naturen. De allra flesta känner till känslan av att vara på land och se vattnet inifrån och ut, men de flesta upplever hur landet ser ut från vattnet. När du står på en Stand Up Paddle board kommer du att se landskapet i en helt ny fason och på ett sätt som du aldrig har sett det förr. Det är en upplevelse som alla borde ge sig själva möjligheten att se.

När du investerar i en SURFMORE board investerar du i ett skandinaviskt märke med danska rötter som är designat att bli använt i Skandinavien.

Den svenska skärgården är fantastisk och är en inspirerande plats att Stand Up Paddle surfa på. Det är speciellt, men på ett närvarande och beundrande sätt. En perfekt blandning av kust, sten, klippor och exotiska hus gör det till en unik upplevelse – och har du inte provat det ännu, har du en upplevelse till godo. Det är något helt unikt med att surfa korta turer upp och ner genom skärgården på varma sommarkvällar, medan vinden och temperaturen är varm. Har du med dig familjen på sommarsemester, kommer ni på en typisk dag i skärgården kunna hitta en varm klippa som ni kan bada, äta och surfa från. Ni kan i stort sett göra det till er egen lilla ö och ni kan till och med ha lunch med på SUP boarden. Fler och fler par och familjer utnyttjar deras SUP boards och möjligheten för att ta med packning och åker på dagsturer från plats till plats och ö till ö. Det är en unik möjlighet att vara tillsammans i naturen och få fantastiska upplevelser på vattnet med Stand Up Paddle surfing.

Alla boards från SURFMORE är utvecklade för att bli använda i sjöar, i fjorden och på små vågor. Modeller är utvecklade så att hela familjen ska kunna använda dem utan att gå på kompromiss med balans, stabilitet och konstruktion. Oavsett om du önskar att surfa på dina första fjordvågor eller ta en lugn tur på den lokala sjön, kan du känna dig trygg genom att välja antingen en allround eller en touringmodell från SURFMORE.

Även om man surfar i innerfjorden och nära land finns det alltid en fördel med att bära en flytväst eller ett säkerhetsbälte om en olycka skulle inträffa. Att använda sig av flytvästar och räddningsutrustning ger en känsla av trygghet för alla om en olycka skulle inträffa på vattnet.

Mode och skidkläder

Vill du vara fullt utrustad och snyggast i backen? Ja, då gäller det att hålla koll på modet. Och visst ändrar det sig från år till år. Vissa säsonger är det bäst att satsa på enfärgade modeller medans andra ligger de färgglada på topp. Skidkläder herr och modet som gäller dem kan i vissa fall skilja sig från dammodet. Överlag, följer dem samma koncept men ibland kan en skidsäsong erbjuda damerna andra flashiga lösningar som skiljer sig från herrarnas mode.

Läs gärna modemagasin som presenterar utvalda artiklar och redogör för det nyaste inom modet för skidkläder om du vill hålla dig informerad.

Gör märket kläderna?

Gör märket skidkläderna? Både ja och nej. Många vill helst åka skidor när de bär kläder tillverkade av ett visst företag. Många fokuserar på mode och det gäller inte enbart skidmodet utan modet i helhet. De flesta skidkläder som säljs i Sverige är av god kvalité, de har bra skydd mot kyla, vind och snö vilket gör dem till ett bra val. Ifall du som konsument gärna vill ha märkeskläder är det upp till dig att välja sådana. Var dock medveten om att vissa märkeskläder kan var dyrare jämfört med andra mindre kända tillverkare.

Tips inför inköp av skidkläder

Vad ska du tänka på om du ska välja skidkläder. Först och främst bör de skydda dig bra från väder och vind. Det är viktigt att vara torr och varm när du åker skidor, annars kan du lätt bli sjuk. Tillverkningsmaterial är alltså något som du bör lägga störst vikt på. Sedan kommer givetvis modet. Självklart, vill de flesta vara fräscha och fina i sina skidkläder och helst i takt med det som är nyast på marknaden. Som tur är ändras inte modet snabbt. Med andra ord kan du ha samma skidkläder ett par år i rad utan att känna dig totalt omodern. Det är en stor fördel, speciellt med tanke på att skidkläder oftast innebär en större investering.

Dekorera med svartvita posters

Har det blivit dags att omdekorera huset? Eller flyttar du precis in i en ny bostad där du behöver skapa en egen interiör med vackra detaljer? Då kan svartvita posters vara den ultimata lösningen.

Varför posters istället för riktiga tavlor, kan du kanske fråga dig? Orsakerna är många men den främsta är att posters är mer lättillgängliga än tavlor. Sedan innebär dem inte lika stor investering. Med andra ord så kommer en poster vara skonsam mot kassan samtidigt som den skapar samma fina känsla som en tavla.

Vintage känsla

Svartvita posters skapar utan tvekan en vintage känsla, en förnimmelse av 30-, eller 40-talet där eleganta herrar och vackra damer promenerade hand i hand. En tid då fotografierna var svartvita och livet såg ut och kändes lite annorlunda.

Om du är på jakt efter just en sådan emotion passar just svartvita posters väldigt bra till. En annan stor fördel är att svartvita tavlor och posters sällan går ur mode. Dessa skonsamma färger är något man inte tröttnar på i första laget. Det i sig innebär att du gör en bra investering som kommer att falla dig i smaken under en längre tid.

Spara tid, handla online

Att vi idag lever i ett samhälle där tid är allt är ingen nyhet för någon. Många av oss lider av tidsbrist och håller många bollar i luften. Vad leder det till? Jo, behovet att spara tid av allt man egentligen kan. Att handla online är ett utmärkt sätt att inte slösa sin obefintliga tid.

Behöver du posters eller någon annan vara kan du alltså satsa på att handla online. Det är enkelt, snabbt och du får din beställning levererad till hemmet på bara ett par dagar. Är du inte nöjd med inköpet kan du alltid returnera artiklarna. Allt fler handlar på nätet och den tendensen verkar bara bli mer och mer populär.